En nu iets heel anders. Ik kopieer van de Bertoli pagina:
zie hier
Kook de pasta in een pan met ruim water en wat zout in 10-12 minuten beetgaar. Meng de kip in een kom met de azijn, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper en laat ze 5 minuten staan.
Giet de artisjokharten af en snijd ze in stukjes. Snij de knoflook vervolgens in plakjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een kleine koekenpan en bak de plakjes knoflook en de artisjokharten zachtjes 3-5 minuten. Rooster de plakjes kip in een hete grillpan in 5 minuten mooi bruin en gaar.
Snij de munt fijn. Giet de pasta af en roer de pesto rosso ( 1 potje) met het artisjokmengsel en 1 eetlepel munt erdoor. Warm het geheel nog heel even goed door. Schep de pasta in vier diepe borden en verdeel de gegrilde kip en de rest van de munt erover.
Meneer Wateetons Workshops op CuraƧao (4-11 maart)
9 months ago