Koken in Canada deel 4. Laatst hadden we een stuk sockeye salmon. Deze was erg rood en lekker stevig. Vandaag hadden we een paar moten van de coho salmon. De sockeye is de wilde pacifische rode zalm en heeft veel vet. De wilde coho is de op 2 na grootste van de 5 pacifische zalmsoorten, en mag na eerder verbod klaarblijkelijk weer gevist worden. Hoe dat met de sockeye zit, weet ik niet, maar Al vertelde ons laatst dat het niet zo goed met 'm gaat. Maar goed, zowel de sockeye als de coho waren lekker; gewoon gebakken in de pan. Erbij babypotatoes die ik hier in de immense grilmachine gegrild heb, gelegen in een schaal (niet ik maar de aardappels) in een badje van olijfolie, knoflook, zout, peper en italiaanse kruiden. Het groene deel van de maaltijd bestond uit een salade met daarin een tomaat uit de tuin van Sally, de eigenaresse van dit huis en deze tuin. Toe een bakje 1% biobest yoghurt met daarin een handvol bosbessen. Overigens zijn we nog steeds op zoek naar DE diner die DE blueberrypie verkoopt, met erbij een Cuppa Joe.