Pompoen schillen in in blokjes snijden. Olijfolie in pan, 1 ui en 2 teentjes knoflook bakken.Gehakte peterselie toevoegen, en meebakken. Dan pompoenblokjes ook meebakken. 125 gr. Parmaham in smalle reepjes meebakken, 1.25 dl. groentenbouillon toevoegen, aan de kook brengen, deksel erop en zo'n 10 minuten laten sudderen. Groene tagliatelle al dente koken. Uit laten lekken, in schaal doen. 1.5 dl. creme fraiche bij pompoen-hammengsel en voorzichtig verwarmen. Op smaak brengen met peper & zout & nootmuskaat, over de pasta scheppen. Bestrooien met rest van peterselie & serveren met parmezaanse kaas. %com: het recept vertelt ons niet wat er met de overige 1.25 dl. bouillon gebeurt, die ze ook nog vermeld...
Recept. %com: was best lekker, Becky at het erg goed, maar toch raar om Parmaham te bakken, in het vervolg met Pancetta proberen. Zou nog iets pittiger kunnen, volgens Alexander.