20061120

Marokkaanse lamsstoofpot

Sorry Marloes, het wordt toch de lamsstoofpot (en niet de pompoenlasagne). We krijgen bezoek van opa & oma Zutphen en willen iets nieuws proberen, daarnaast heb ik net een paar "bataten" aangeschaft, zoete aardappelen, en die moeten in de stoofpot. %com: ziet er mooi uit, he? Net als op het plaatje in het Jamie-boek. Maar desondanks is dit geen blijvertje, of misschien lag het aan het vlees. "Lamsnekfilet?" "Nee, maar we hebben wel een stuk net ernaast, ook lekker mals." Mooi niet, vlees was droog, smaakte ook naar behoorlijk oud lam. Mogelijk heeft de groene slager hetzelfde beleid als met de kalfjes: ze moeten toch een jaar oud zijn. Mooi principe, maar qua smaak niet altijd de bedoeling. Op zich smaakte het eten niet slecht, maar misschien ben ik ook gewoon niet zo'n liefhebber van die zoete aardappelen, en abrikozen door het eten. Daar zou een hoop pittigheid tegenover moeten staan, en dat was nu niet het geval.